Alla inlägg under september 2007

Av mikaela - 21 september 2007 16:00

en trött människa,

en less människa,

en jobbig människa,

en lat människa,

en äcklig människa,

just en sån människa känner jag att jag är nu..


haha va negativ jag är nu..

men jag har bestämmt mig för att jag ska ta tag i mitt liv, börja ett nytt liv. ett sundare liv! ska ge allt för att komma i rätt form. jag ska inte ge vika. förhoppningsvis håller det längre än vad det burkar göra (en vecka! det var mitt rekord :O!). kankse kommer in i rätt form med humöret då också.. slipper hoppa upp och ner hela tiden. nej men från och med nu, precis nu, 16.03 från nu och framåt så ska jag bli en bättre människa!


bring me some luck!


Av mikaela - 21 september 2007 10:58

blev stan igår. lämnade in ringarna, så nu är vi utan dom i en vecka.. känns så himla tomt :P. blev ingen rolig räkning iaf.. men den skulle ju komma förr elr senare så :). nu är det gjort!.

 

skulle ju även köpa mig ett par skor. men SÅKLART finns inte min storlek kvar.. får gå på jakt efter ett par andra ist :P. efter stan åkte vi hem till emil en stund, och därefter hem till mig och soov. såg på en sjuk film innan vi somnade också.. kom inte ihåg vad den hette, men bra va den :P. haha.



idag är det fredag, och det är helg igen. tiden går snabbt. lite för snabbt ibland. ikväll är det träning. sen vet jag inte vad man ska hitta på. imorgon blir det nog bio! länge sen nu. sen söndag är det match. får se idag om man ska spela elr inte :).


hejpåenstund´


Av mikaela - 20 september 2007 13:05

tränade igår. gick piss.. blir inte bättre för att man fortfarande har ett skavsår som blöder.. menmen. efter träningen såg jag på idol. skulle sett på top model sverige också men emil hann komma och hämta upp mig så det blev inte så.. gjorde inte allt för mkt igårkväll. somnade tidigt som vanligt iaf, hah.


fick hur som helst höra en låt med mötley som jag ska försöka ladda hem nu.. men simon sa att det inte går :/. får hoppas på att jag hittar den iaf :).



idag så ska jag åka en sväng in till stan med emil. lämna in ringarna, tänkte införskaffa mig ett par skor också.. får se hur det blir med det.


nu ska jag kila, hejdååå :)


ps, sara&bella, titta jag kunde fixa bilden till höger, så ni lär nog också kunna göra det! hihi.


Av mikaela - 19 september 2007 15:49

fick ett sms imorse av brorsan och han skrev att han va med på bild i expressen igår. har suttit och letat bilden på internet nu ett tag och har äntligen hittat den. vill ju ha bilden på datorn också. haha, han står där med ett ölglas i handen och brevid honom så står stadsministern och maud olofsson. det är så himla typiskt att det är just han också som ska göra ngt sånt. kulkul. kändisfester osv är ju hans specialitet :). blir lite avundsjuk ibland.. inte kanske för att jag vill festa med stadsministern elr så.. men det finns ju andra :P haha.

saknar min bror iaf! tro att jag måste åka och hälsa på han ngt! big miss.


nu väntar mat, och sen träning!

hejdååå!


har laddat upp lite mer bilder på pixbox nu också, men mer kommer snart tro ja! om jag orkar :). 

Av mikaela - 19 september 2007 11:51

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

Av mikaela - 18 september 2007 18:21

måste bara lägga upp en bild på min fettokatt messi ;). tycker han är så söööt!

Av mikaela - 18 september 2007 18:14

inatt måste ha varit den konstigaste natten på länge. kunde verkligen inte sova riktigt. vaknade flera flera ggr. emil tar ju upp (nästan) HELA  sängen när vi ska sova, så jag vaknade av att jag låg intryckt mot väggen. inte för att jag tar upp så lite plats när jag ska sova men ändå. hah. var hur trött som helst när han skulle iväg till skolan, så för första gången på länge kunde jag somna om efter att han hade gått. bra gjort av mig tycker jag.  


efter att jag vaknat och fikat frukost så åkte jag&systersara till birsta city och letade efter lite vinterkläder och så.. hittade inget alls, precis inget. när man väl känner för att handla så hittar man inget. men så är det väl jämt. elr jo jag har hittat ett par stövlar som jag förmodligen ska köpa. men det får nog bli till veckan elr till helgen. var lite osäker.. hah måste bara berätta att det har kommit fram 4 helt okända människor och frågat om vi är tvillingar också. helt sjukt. så lika är vi inte, tycker jag iaf. vi fick oss en del goda skratt idag hur som helst.


ikväll så blir det nog en prommis och sen idol med ännis!

heeeeeejdåååå´



Av mikaela - 17 september 2007 14:27

helgen är nu slut. blev inte riktigt som planerat men ändå. i fredags så blev det ju massa mys med anna&johanna. sen i lördags så blev det utgång. utgång som jag inte vill kalla för utgång. skulle ju på stadshuset och kolla på mange, men dom va stenhård på att ta leg, så icke. vi begav oss iaf vidare på stan.. gick runt lite. tyckte att det var dött överallt. sen så kom älsklingen in till stan också, efter ett tag så åkte vi hem.. döötrist kväll ute iaf. det var trevligare hos anna :). igår så blev det en mysdag, såg på film hela dan, badade badkar osv. riktigt mysigt.


idag blir det träning, det vill säga om mitt skavsår håller. blöder ju därifrån nu så :/. annars blir det väl som vanligt inge mer. ska inte jobba förens på onsdag så. tro iaf att jag ska söka mig ett nytt jobb. det verkar ju ändå okej, men jag jobbade i måndags, sen så har jag väntat till nu på onsdag. ja, jag vet inte ja. det kanske ska vara så? plus att jag bara jobbat ngn timme då.. strunt samma.


nu ska jag gosa med katterna!

hejdå.


vad hände? jag fattar nada..

Ovido - Quiz & Flashcards