Alla inlägg den 29 september 2007

Av mikaela - 29 september 2007 21:13

när man känner sig som mest ensam, då finns du där för mig.

som en ängel får du mig att le, finns inga ord i världen som kan beskriva hur mkt du betyder för mig.


för en stund känns allt bra, men strax därpå väntar verkligheten.


sitter nu och myser med lillebror, mamma och pappa dyker väl snart upp efter deras tripp till åland. dom har tackat av div4:as tränare och ledare. så föräldrarna åkte tillsammans dit. sitter också och funderar på vad man ska lägga ner energin på, orkar man med hur mkt som helst?. det tro inte jag iaf.

väntar på att emil ska komma med. lär nog få vänta någon timme till.. klockan är ju trots allt bara nio. full lär han också vara. hade ingen ork att följa med, sen så skulle jag ändå passa lillebror :).

har nyss pratat med ännis också, på något sätt så är det en lättnad att prata med henne, det jag säger till henne stannar där. jag kan vara säker på att det inte går vidare. hon är en utav dom som jag litar på allra mest. våra prommisar slår allt!


imorgon är det söndag, och med söndag menas väl vilodag, elr? ska hur som helst träffa isabellgumman imorgon, var hur länge sen som helst. har en del att ta igen. sen så ska jag förhoppningsvis träffa ännis också.


nu ska jag iaf gå och kolla så inte lillen har somnat!

godkväll!

Av mikaela - 29 september 2007 19:31

nyss kommit hem från jobbet, gick ändå rätt bra för att inte ha kunnat ätit ngt på hela dan. fick ju missa matchen idag också. för jag är en toffel, jag måste alltid ge mig. ska jämt se till så att du inte blir missnöjd. och bara för det, så måste jag ge mig. allt ska ju ALLTID gynna dig. varför skulle jag få bli glad nån gång? varför skulle du göra ngt för mig?! är iaf besviken och ledsen. och det är inte bara för idag och det vet du. det börjar bli tomt inom mig, vet inte vad jag ska säga längre.


trodde att jag kunde börja om från början, vara stark att hålla i, men nu känns det som om jag är där nere igen. jag va en bra bit på väg, men helt plötsligt så föll jag bara, rätt ner i ingenstans. har ingen ork att ta igen det här. men det är väl jag som ska komma krypande tillbaka och måsta säga förlåt? för det är väl så..


I’d take another chance, take a fall, take a shot for you.
And I need you like a heart needs a beat.


glöm inte bort bara, jag är ledsen..

om du nu ens lägger en tanke åt mig..


nu ska jag krypa ner under mitt täcke och dö bort för ett tag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards