Alla inlägg den 12 september 2007

oOo

Av mikaela - 12 september 2007 19:01

sitter nu hemma hos emil. ugglar runt här på datorn lite. har nyss spelat betapet! var år och dar sen jag spelade det :).

idag har det inte hänt allt för mkt. bara varit med emiiil, och inte för att jag klagar över det. han är bääääääääst helt enkelt!


ikväll så ska vi åka och spela lite tennis. iaf emil och simon, jag har inte riktigt bestämmt mig om jag ska vara med elr inte. får väl se hur det blir med den saken. sen åker vi nog och äter en sallad, mums! kycklingsallad är kanongått juuu! villha, villha.


imorgon är det matchdags, heffners står på andra sidan denna gång. och vinner vi inte den här matchen så sliter jag av mig håret! elr ja det gör jag nog inte, men bara för att visa att jag verkligen vill vinna matchen så kan man ju säga så. för vem vill gå utan hår? vet inte riktigt vad jag surrar i så det lär nog inte ni heller göra.. så.. vi lämnar det där nu! haha.


imorgon ska jag klippa gräset också, det brukar ta typ tre fyra timmar för att vi inte har nån åkgräsklippare. så det är min uppladdning inför matchen. har jag tur så kommer det ngn och hjälper sin syster, men ska nog inte hoppas på allt för mkt, höh. plus att mitt skavsår bara har blivit värre sen allt gående idag. får plåstra om det riktigt så jag kan spela matchen.


gud vad jag skrivit idag. nu ska jag gå och pussa på min älskling!

heeejsii´

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards