Alla inlägg den 7 september 2007

oOo

Av mikaela - 7 september 2007 15:24

sitter nu här igen. ska snart äta, sen iväg på träning.
emil kom förbi en stund förut innan han skulle iväg och jobba. så SÖT han är alltså. är helt galen i han. längtar redan tills ikväll då han kommer igen :). hih.


har laddat ner en massa låtar idag också, så jag är rätt glaaad och slippa all gammusik! hah.. och sara det är inte "min" typ av musik :P haha!
PLUS, att jag ska på intervju på söndag :D. dom ringde förut idag så! men jag kankse inte ska hoppas på för mycket, hon sa ju även att det var många hon skulle prata med så.. aja, får väl se hur det går! men håll en tumme elr två för mig på söndag!


måste kankse göra en snabbstädning av rummet innan träningen också. kanske hinner det nu?


hejdåååååååå

Av mikaela - 7 september 2007 08:32

träning igår då. gick väl rätt bra tro jag. träning ikväll med, match imorgon. frösö borta. så hela dan går åt till att åka buss och spela match :/. vi måste bara vinna den här gången. annars j*vlar!


har nyss kommit hem från emil, passade på att åka hem då han åkte till skolan. är trött som en tok, ska nog ta och gå och lägga mig en stund igen :). började också att se ena harry potter filmen igår, men somande som vanligt, hah. ska nog se den idag på dagen ist. då kanske man har turen att få se slutet!


annars i helgen vet jag inte vad det blir. ikväll blir det ju inte så mkt eftersom det är träning, och vi lär ju ska åka rätt tidigt imorgon så. ikväll blir det myyys ist :). imorgon kommer vi väl hem på kvällskvisten så ja, kvällen imorgon kommer väl också bli lugn tyvärr... hah. söndag ska jag färga håret hur som helst! SKÖNT.


nu blir det sängen en stund :).

hejsi ,


emil, mylove!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards