Alla inlägg den 28 september 2007

Av mikaela - 28 september 2007 20:13

har tränat för ett tag sen, va rätt roligt idag. nu så ska jag äta lite mat som sara fixat. sen så kommer emil och hämtar upp mig så vi ska åka och köpa godis, sen hem hit igen och mysa :).


en bella ska sova här inatt också ;P höh, kanske man ska busa lite med henne så hon blir rädd :P. får se vad jag kan hitta på för nå bus :).


jaja, nu ska jag inte sitta och ruttna bort framför denna burk,

tjohejsi!

Av mikaela - 28 september 2007 16:20

hemma igen, har äntligen köpt ett par skor. det är nästsn som stövlar, men inte lika höga :). tro dom blir kanon, får hoppas på det iaf! hittade ett par till som jag ska köpa lite senare också :). hämtade ut ringarna med, gud så skinande dom va, och nu är dom äntligen på sin plats igen!


måste väl ta och byta om och packa väskan nu, har ju träning om 40 min. sara, e-k och bella lär väl dyka upp här strax så :).


hejdåå.


emil är den bästa som finns!



Av mikaela - 28 september 2007 09:09


måste bara säga att anna är en riktig sötis! och då menar jag på riktigt :P.  hur bäst som helst lixåm!

ingen är som du. precis ingen.


ännis, ännis

Av mikaela - 28 september 2007 08:48

sitter och gosar med min katt nu, han har blivit så stoor alltså. kommer ihåg när han bara va pytteliten :). tiden går fort, så nu är han en gosig tjockis :).


kom hem för ett tag sen, emil åkte till skolan så jag åkte hem samtidigt. mamma och pappa har precis åkt också. ska upp på ishallen strax och fixa ordning grejerna som ska med till birsta, sen fixa till på lagret osv. tråkigt men det måste ju göras så :P. efter att jag jobbat klart med det så ska jag&emil åka in till stan och hämta ut ringarna, sen så MÅSTE jag köpa nya skor. har verkligen inga jag kan använda. hua.


träning ikväll också, elr ja klockan fem, så det är väl inte kväll då.. haha.


nu-fix,

hejdå.


idag är det nog en bra dag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards