Alla inlägg under mars 2008

Av mikaela - 11 mars 2008 17:10

skrev aldrig ngt efter matchen igår, men det gick bra. vann matchen med 5-1. och jag fick göra ett måål. hih. fick även ett gult kort. inte likt mig, haha. men men what to do?!


just nu är det jobb som gäller, hockeytävling idag. och idag är det tävling på riktigt, slutspelet börjar ju som ni alla kankse redan vet. bannemig om dom inte går vidare. då blir jag less. står och väntar på sara som lär dyka upp här vilken minut som helst.


jaja, uppdaterar väl lite senare!

tjohejs.

Av mikaela - 10 mars 2008 16:30

gaah, har tråkigt nu. men ska snart göra mig klar för match. och det är indal vi möter klockan 7. nu har jag destomer koll, haha! måste peppa! har inte sovit som jag sa att jag skulle, så nu är jag ännutröttare. men det ska väl fixas. ska hämta upp johanna innan det bär av in till westhagen också.


tänkte bjuda på en bild för nån helg sen, lite trist jag är som inte laddar upp bilder. 


ja, jag låter bilden tala för sig själv. lovely girls iaf.


återkommer kanske efter matchen (kankse=om det gått bra)

hejdå..

Av mikaela - 10 mars 2008 13:33

ja, då var det ett tag sen jag skrev igen.. har väl inte hänt så förfärligt mycket sen sist. elr jo, men det orkar jag inte dra upp här.


är iaf tillbaka på skolan och jobbar igen. kul. ska vara där i två veckor framåt nu, sen får vi se, blir förmodligen 2 till efter det också. hoppas,hoppas. även fast jag HATAR det. vad gör man inte? ger ju bra med pengar så.


trist väder är det iaf idag. och ikväll så är det match på gång. har inte en aning om vilka vi möter elr så. den vanliga kollen som jag brukar ha. det ordnar sig väl. och efter matchen blire väl bara hem och mysa med älsklingen.


jaja, nu ska jag gå och sova en stund så jag orkar med resten av dagen.

tjohejs



Av mikaela - 6 mars 2008 17:47

nu är det hockey och det är jobbdags.. kuuuul :). idag så har det mest varit flaxande fram och tillbaka, hit och dit, lite stressigt men. tur det har börjat lugnt nu på hockeyn. men det är väl lugnet före stormen.


efter matchen blir det inte så mycket. ska väl kankse hämta emil i härnösand om han inte kunde åka med johanna. får väl se.. blir tv:n iaf , mmh me loves!


jaja just nu har jag inte så mycket mer vettigt att skriva..

hejdå..


sara är en liten fjortis som inte ens kommer in på gymnasiefesten :D hahahahahahah


Av mikaela - 5 mars 2008 17:13

idag så tänkte jag ju försöka ta tag i mitt "arbetsliv", var med syster på mässan i nordic. men blev inte ett dugg klokare på det där. gick bara runt som en yr höna. menmen. det ordnar väl sig?! som allt annat. har inte gjort så mycket mer än det förutom att ha varit med emil tills han skulle iväg och jobba. va lite sugen på att gå hockey ikväll.. men så blev det inte. blir väl en kväll med tv:n tills emil slutat jobba. JIPPIE!


är inte allt för possitiv idag. det kanske ni märker? ska nog gå och ta en promenad också, så allt negativt åker av mig.. USCH! det är nästan så att jag inte ens orkar med mig själv..


en sak är iaf säker, man får ont i magen av pannkakor! uffa.. hah.


kankse skriver mer sen!

heeeeeeeeeeeeeeeeejdå.

Av mikaela - 3 mars 2008 17:32

snart är det dags för träning, elr klockan sju. skulle prata lite osv, sen tränar vi från 20-21.. tro jag iaf, haha. har iaf varit med darling idag, sett på djungel george en stund, vi slog av den, för det va så fjantiga skådespelare, höh. sen så åkte vi hem till mig ett tag, och därefter till härnösand. är hemma nu igen.


har planer på att baka en paj, äppelpaj. var på affären förut och köpte lite äpplen så, men får se om jag hinner nu innan träningen. och efter träningen ska jag till baby igen!


gud vilka ointressanta saker jag sitter och skriver alltså, dags att sluta!

tjohejs.


emil är den bästa! <3



Av mikaela - 3 mars 2008 11:50

att sola i 20 minuter igår kanske inte var en höjdare för en som inte brukar sola i vanliga fall. men inte tyckte jag att det skulle va nån skillnad heller. förens NU. är knallröd i ansiktet, har bränt min rumpa och ja typ allt annat också. känns inte allt för kul, men jag får skylla mig själv. emil fick iaf sig ett gott skratt.. haha.


imorse så var jag så snäll med min älskling och skjutsade honom till dagis vid 06.15 tröttisen slapp gå i detta fulväder. åkte hem och la mig och sov igen sen. har nyss varit ute och skottat bort denna förbaskade snön som kommit inatt. blir så tokig, ena dan så är det värsta vårvädret, och vips så är vintern tillbaka, vill ha sommar, NU.

jaja, idag så ska jag leta lite jobb iaf. sen så ska ja träna ikväll. skönt att vi slapp löpningen den här veckan. också ska jag åka och va med emil en sväng innan han ska upp till härnösand och jobba.


uppdaterar lite senare,

nu-fix, sen till baby!



Av mikaela - 2 mars 2008 18:25

ja, snart är den här söndagen förbi också. nyss käkat middag. mumsigt. var ut och gick en sväng med sara förut. skönt det. och innan dess blev det en sväng i grillen, solariet alltså. känns som om jag måste börja få färg nu. är ju lika vit som snön nu..


nu sitter jag väl mest och väntar på att emil ska sluta jobba så jag kan vara med han. blir nog wallandermys med ännis och han ikväll, men vi får väl an se vad som händer. måste ta tag i att borsta håret också, tovigt som tusan kan kaluffsen bli alltså.


jaja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga..


" fan, dom där gardinerna är nästan lite porriga! " , HAHA

Ovido - Quiz & Flashcards