Alla inlägg under mars 2008

Av mikaela - 24 mars 2008 20:27

timrå leder nu med 4-2.. hoppas det håller i sig.

HEJJA HEJJA!


sara visade mig denna fina låt.. mmh! tänkte dela med mig av den..


Av mikaela - 24 mars 2008 18:55

nu är det hockeydags igen, HV71 står på andra sidan denna gång. får hoppas att dom slår ut dom. har haft rätt så mycket folk nu innan så.. lär väl bli mer sen.


började iaf dagen med att vakna upp vid min älsklings sida. ville egentligen bara ligga kvar hela dagen lång, men så blev det ju såklart inte. åkte hem och bytte om för träning. två timmar på västhagen väntade. kalltkallt, blev väl varmt då träningen va slut. hah. efter träningen åkte vi hem, jag och sara alltså. duschade och åkte sedan in på birsta en sväng för att köpa en present till vår lilla prinsessa som fyller 5 år idag :). blev en fiin klänning. därefter blev det stress hem, åt mat, sen bort till julia för att säga grattis osv innan jag började här..


ikväll efter hockeyn så ska jag åka hem till baby, bada och mysa bara. och imorgon blir det en låååång sovmorgon. slödag imorgon röstar jag för!


nej nu ska jag kika på hockey!

GO TIMRÅ!!


Av mikaela - 23 mars 2008 11:43

tråkiga söndag är här igen. är fortfarande barnvakt.. sov iaf hemma med dom inatt, hos oss alltså. blev nog lite bättre det. julia ville inte sova med oss så hon sov med jennifer ist. och lite glad blev vi allt. men hon är så söt så det hade inte gjort ngt om hon skulle sovit med oss. hah. somnade som vanligt astidigt. puuh, ska försöka vara uppe länge ikväll.


idag så ska jag passa på att städa som jag skulle gjort för lääängesen. får sätta jennifer som barnvakt ist under tiden. emil håller iaf koll på grabbarna ute.. och i eftermiddag då syster och jocke kommit hem så ska vi dit bort och fika lite osv. efter det blir det hem till älskling och soova :).


imorgon har vi tidig träning, 10 på västhagen. KUUUUL.. hoppas ni förstod ironin. det är även julias 5årsdag. så det blir väl tårta även då. sen är det jobb på hockeyn som gäller. GO TIMRÅ! får dom visa att kenta bytte till fel lag. haha.


jaja, nu ska jag skynda på med städningen.

Av mikaela - 22 mars 2008 10:33

helg nudå, påskhelgen även. jag och emil sitter barnvakt åt storasysters barn eftersom dom GIFTE sig igår och är nu på en båttripp. men bara över helgen som tur är. haha. dom åker till utlandet i sommar ist. igår så gjorde vi inte så mkt, va nere hos oss bara och va, sen gick vi hem till dom och sov.. vaknade vi 8 imorse av en liten goo tjej som var hur pigg som helst. hon va så glad för hon fick sova med mig och emil, lillgumman.


idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för ngt. ska ner till oss ett tag, förhoppningsvis äter vi middag där så slipper jag göra maat. haha. får se om vi sover hemma hos oss också. just nu sitter emil och jeppe och spelar ngt spel medans julia sitter och tittar på tv. ska nog ta och göra henne sällskap.


och jag måste tillägga att BELLA FYLLDE 18 IGÅR :D hoppas du får det roligt idag nu, första krogrundan som blir laglig ;). ledsen att jag inte kan hänga med bara. tar det en annan gång ist :P.


hörs kankse senare elr imorgon..

tjohejs.

Av mikaela - 20 mars 2008 20:02

You're the bravest of hearts, you're the strongest of souls
You're my light in the dark, you're the place I call home

Av mikaela - 20 mars 2008 18:23

torsdag är det idag. på skolan har det varit fullt påskfirande. söta små påskkärringar har det sprungit runt där nere. vet inte om det blev sista dagen där nere för mig idag. tackade nej till 2½ timmes jobb per dag.. kankse va dumt gjort, det visar sig. hoppas det blir annat sen. tycker iaf att det är så himla lite tid.


efter jobbet så åkte jag hem, sen upp till ishallen en sväng, och därefter till emil. va med han en sväng innan det var jobbdags, skjutsade upp honom idag, ska väl snart hämta han också.. ikväll blir det lungt, ser en film och myser bara skulle jag chansa på.


imorgon fyller belllllaaaaa 18 :D hih.

håller på att prata om att åka utomlands i sommar/höst jag och emil. blev ju inge teneriffa så.. får se vart vi hamnar någonstans. här är iaf från vår balkong i bulgarien.. härliga tider.  

Av mikaela - 19 mars 2008 13:27

igår så hade vi ju möte med laget, därefter åkte jag till syster för att se hockeyn! YES, timrå har äntligen slagit ut modo. nu känns det kanoners :P. haha. när det var en minut kvar av matchen kom emil dit, hah. stackarn. fick inte se så mycket. menmen, efter det så åkte vi hem till emil och sov. somnade nästan på en gång. SÅ TRÖTT, börjar bli en vana nu faktiskt.  


har nyss varit och jobbat. inte så himla roligt, what to do?!. är tacksam för det som finns. blev lite smått lee då jag efter påsk förmodligen kommer jobba 2 och en halv timme!!! har tyckt att 4 timmar är på tok för lite, och nu blir det ännumindre. vet inte om jag bara ska tacka och ta emot, elr om jag ska säga, nejtack..  att boka upp sig mitt på dan, två och en halv timme låter inte allt för lockande. vet inte riktigt hur jag ska göra. får väl se vad som händer. får väl diskuteras fram vad  som blir bäst.


jahaja, idag så ska jag inte göra så mycket. träning ikväll. sak nog vara med emil en stund innan han åker och jobbar också.. måste egentligen dra en sväng med städgrejjerna i rummet med, meeeeen det orkar jag inte. tar det imorgon ist. om jag orkar då.


visa hur jag blir så stark som du..

Av mikaela - 19 mars 2008 08:41

att bara veta att du inte längre finns här hos oss gör allt så himla jobbigt. det får en och tänka tillbaka på allt som hänt. allt som vi fått gjort med dig. tårarna bara rinner då jag tänker på hur det va förut.


ingen ger bättre kramar än du, kommer så väl ihåg, vi bråkade jämt om vem som skulle få första kramen då vi kom. burr burr kramarna, du lyfte jämt upp oss så långt du kom, och det var inte så väldans långt eftersom du va ju så liten. sen skakade du om oss och sa burrburr. vår älskade farmor.. och när du skulle bada oss allihopa på en gång.. andreas och victoria fick jämt bada först, sen kom jag, sara jennifer på samma gång. hampus var inte född då. du tvättade håret på oss, en efter en och det skvatt vatten överallt, du var genomblöt då allt var klart.. du var så söt. sen gjorde du världens bästa kvällsfika, och nattade oss. du hittade jämt på massa tok bara..

kommer ihåg då vi fick sitta i ditt knä och gunga på din  gungstol som gick så långt bak så vi trodde vi skulle ramla av den.. och alla tågen vi lekte med.. och albertina.. ååh :'(


du va den starkaste människan som gått i ett par skor. du gjorde allt själv. precis allt. det som karlarna inte klarade av, klarade du av.

världens bästa farmor :'(

Ovido - Quiz & Flashcards