Alla inlägg den 12 mars 2008

Av mikaela - 12 mars 2008 17:34

ingenting blev som planerat idag. hämtade aldrig emil på skolan, utan jag var hemma och städade lite ist. sen har jag inte sovit, TRÖTTÖGA nu vill jag lova. var även planerat att jag skulle åkt till emil efter maten för att sedan va där osv. men, ist så ska jag snart hämta upp honom och åka upp till kovland för att hämta lite grejer, och därefter hem för att vara barnvakt åt lillebror medans mammsi, pappsi och jennf är på bio. kuuuul. tur att emil ville vara här med mig :). inte så roligt att veta kankse, men.. det känns skönt att skriva av sig lite.


pratade även en sväng med patrik förut, han ska boka biljetter till oss på måndag, så det blir ö-vik :D. hih, ska bli skojs.


innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft




Av mikaela - 12 mars 2008 14:27

waha, trött nu. blev sent igår. hemma vid kvart över 11 så.. inatt så hade jag iaf en dröm som va skitknepig, måste erkänna att jag vaknade och storbölade. tur jag hade emil där som tröst. uffa, inge roligt. men jag tänker iaf inte berätta vad jag drömmde. och när jag väl somnat om så blev det en skitbra dröm ist, tvärtom alltså.. hm, konstigt det där tycker jag. menmen.


idag så har jag jobbat. gick väl bra, lite trist väder bara. man blir så trött och deppig. ska åka och hämta emil på skolan snart, så efter det blir det väl bara hem och mysa, dra täcket över huvudet och sova en stund. se en movie osv, mysigt det när det regnar. och ingen träning har vi idag heller, lite skönt måste jag säga. laget spelade ju match igår, mötte lucksta. tror det blev 1-1, rätta mig om jag har fel! 


ja, sen då?! vad kan jag mer skriva i detta inlägg. hmpf. jo på måndag blir det nog ö-vik och se timrå spöa skiten ur modo! (förhoppningsvis!!)


h e j p å e n s t u n d !



Ovido - Quiz & Flashcards