Alla inlägg den 27 mars 2008

Av mikaela - 27 mars 2008 20:44

sitter nu här och väntar på att baby ska komma hem från jobbet. saknar honom lite. har inte gjort så mkt efter att jag kom hem från h-sand. suttit och flyttat över bilder osv från datorn nere till min. så nu har jag väl dom flesta bilderna här iaf. skulle ha städat klart på rummet, men så har det inte blivit. tar det en annan dag. som allt annat.


imorgon så ska jag jobba hela dagen lååång. börjar halv 11 och slutar då matchen är slut så. skönt det. blir väl inte så mkt efter matchen. lär va trött som en gnu om jag känner mig själv rätt så. haha. mys med darling bara.


ja, och nu har jag väl inte så mkt mer att berätta. så..

jag tackar nog för mig nu!

TACK.


time is running out..

Av mikaela - 27 mars 2008 15:23

sist jag skrev var i måndags. timrå vann ju då sin match. som tur va! dom förlorade tyvärr igår.. men men. imorgon är det bara att ta nya tag. har inte hänt så mkt denna vecka. har iaf tagit tag i kragen och gått till arbetsförmedlingen och grejjat lite nu. får se vad som händer. och igår fyllde pappsi år, blev tårta osv.. mums.


hur som helst, idag så jag jag möblerat om på rummet, är inte klar riktigt än men snart så.. ska skjutsa upp emil och lasse till h-sand snart också, får se hur jag ska hinna med mig. det ooordnar sig..


ska hoppa in i duschen nu en sväng.

hörs lite senare.

Ovido - Quiz & Flashcards