Alla inlägg under februari 2008

Av mikaela - 4 februari 2008 11:53

just ja, när vi skulle hämta bror vid tågstationen i fredags säger sara så här till mig och bella; men gud va lik han är petter..

i en lite högre ton säger jag&bella; MEN DET ÄR JU PETTER!!


fick lite panik där ett tag, körde där man inte fick köra osv.

haha, men roligt var det.


sen så när jag och emil skulle åka och hämta amanda i fagervik innan bion i lördags så åker vi på vägen vid fagerviksfälltet. ser en bil som är långt framför oss. sen helt plötsligt börjar den JÄVLA IDIOTEN (förlåt språket) att backa, på en 70 väg, plus att vägen är GLAS HAL. som tur va körde jag inte 70, för hade jag gjort det så skulle vi smackat in i den där bilen. fick sladd och som tur va fick jag stop en decimeter framför honom. direkt efter det sitter dom och skrattar och vinkar till oss, jävla idioter. fan va rädd jag blev. och mitt uppe i allt så kör han ner i diket, tror verkligen att det var menat, vi åkte därifrån, inte fan ska jag hjälpa nån som har kunnat tagit livet av oss. hua..


ja, det var väl det jag tänkte berätta.

tjohejs

Av mikaela - 4 februari 2008 11:34

igår blev det inga längdskidor, lika bra det. hah. ist så var vi med lars ett tag, sen såg vi film. offside, sen the break up tro jag den hette. och efter det somnade vi.


idag är det måndag, och då är det inomhusligan. idag så är det sund som står för motståndet. blir kul?!.går nog bra! annars så blire väl inte så mycket som händer. kom ju hem vid halv 8 imorse, och tänkte inte gå och lägga mig igen, men sen efter ett tag så tänkte jag; varför ska jag vara uppe nu?!. så jag gick och la mig och sov ett tag, tills nu typ. hah skönt det. ska nog ta och hoppa in i duschen för att piggna till lite :).


en väska som jag inhandlat, inpulsköp. hah. kankse inte så snygg, men ändå. billig och bra. kommer säkert till användning nån gång.


 

två par skor också som nyligen är inhandlade.

kankse inte lika mycket impuls, men så gott som.


nu-litefixkankse´

Av mikaela - 3 februari 2008 16:02

helgen är nu snart över. gått fort som attan. i fredags så var jag med bella hela dagen, var på stan och birsta, sen upp till kovland för att kika på hockey, och tro på tusan, dom vann! hih. och bejbi fick göra ett mål också! tog med oss varm choklad och bullar, mysigt.. efter det åkte vi hem till darling och såg film, sen kom john blund på besök.


sen igår så var det träning, sen hem till syster för att käka middag osv. därefter blev det bio med emil, lars och amanda. rätt bra film men jag kommer inte ihåg vad den heter. hah. som vanligt. ja, och efter det åkte vi hem till mig och sov..


och idag då.. jo, just nu jobbar jag på familjedagen uppe på ishallen. blir väl här till 5 ungefär.. sen får jag se vad som hittas på. emil har fått för sig att vi ska åka längdskidor, får se hur det blir med det.. haha.


det var allt för stunden, tjohejs..

Av mikaela - 1 februari 2008 09:33

nu är det fredag, skönt. idag så kommer storebror hem på besök, ska in och hämta han senare i eftermiddag! ska gå på stan med bella idag också. blir kanon det. sen ikväll blir det hockey i kovland, får hoppas på att dom kankse vinner idag med då, dom vann ju faktiskt en match förra veckan, såklart då jag valde och inte kolla.. hah. kankse jag som för otur med mig. vad vet jag?.


nu blir det fix innan stan!

tjohejs.

Ovido - Quiz & Flashcards