Alla inlägg den 21 februari 2008

Av mikaela - 21 februari 2008 18:50

sitter här och väntar på att träningen ska ta fart. är hur trött som helst och skulle bara vilja lägga mig ner i sängen med emil och mysa. det får vänta tills efter träningen. känner mig inte så superpeppad till att träna i två timmar. det är bara att bita i det sura äpplet och köra!


har iaf plockat ihop lite på rummet, tagit bort den trasiga tv:n som stått där i 100år. drog med pappa på skroten med den så nu är det ur världen. känns bra. mindre bra är att när jag väl ska ta tag i saken och dammsuga rummet så ser sängen mer lockande ut och jag lägger mig där ist och kollar på tv.. och nu är jag för trött för att städa. haha! menmen, tar det en annan dag.


imorgon bitti så ska emil och fahlan sätta sig och försöka få tag på biljetter till kiss, så fahlan kommer hem till emil vid 7 imorgonbitti, så det blir väl inte så mycket till sovmorgon då.. hoppas bara att dom får tag på det.. annars blir jag lite tokig. hörde att sofie ska med ;). blir najs det.


blev torsk till middag idag.. inte så supergott enligt mig men jag tänkte försöka hålla masken och äta så gott jag kunde. och efter ett tag så tittar pappa på mig och frågar;

P; är det gott mikaela?

JAG; ja det är det.

P; jo jag märker det, maten sväller i munnen på dig.. måste va supergott.


kanske inte är så duktig på att hålla sånt inom mig..


nu ska jag leta fram kläder och fläta håret innan jag ska hämta upp ännis!

hejhopp!

Av mikaela - 21 februari 2008 14:14

ännu en arbetsdag avklarad. kom lite sent idag, vi kom aldrig upp ur sängen imorse. som tur va kom jag kankse bara fem-tio minuter sent, så det var väl inte en JÄTTE-försovning. ingela hade bakat en morotskaka innan jag kom, och mumsig va den. men åt bara en halv bit, inte direkt en superfrukost det där.. hah.


efter att jag slutat så åkte jag med mammi till tandis.. och nu är jag hemma. är trött som en jag vet inte vad. tror jag ska gå och lägga mig och se tv en stund. och har jag tur så kommer john blund på besök ett tag.


emil ska stänga på dagis idag så jag ska väl hämta upp han vid halv 6 nån gång. tänkte försöka hinna städa upp på rummet innan också. har träning sen med, mellan 20-22.. och jag har VÄRLDENS TRÄNINGSVÄRK i rumpan och låren, ser ut som jag skitit på mig elr ngt.. så jag får hoppas på att den går bort ikväll när man springer lite. annars döööör jag. kan inte gå ner i en trapp utan att skrika.. hah nästan så är det iaf.


och tacka gudarna för att det är helg imorgon! ska sova sööönder.

har skrivit lite väl långt, så jag ska avsluta det här inlägget nu.

hörs väl kankse senare! tjohejs..

Ovido - Quiz & Flashcards