Alla inlägg den 18 februari 2008

Av mikaela - 18 februari 2008 22:22

måndagen är nu snart avklarad. träningen gick väl okej. löpningen var jobbig, men jag kan meddela att jag klarade mig. men uff vilken trött dag det blir imorgon. benen känns som två blyklumpar i sitt bästa skick.


hockey imorgon, modo står som motståndare vilket innebär fullsatt. mycket folk=mycket jobb(offtast). ska nog gå bra ändå. blir även ett tidigt besök hos tandläkaren imorgon, klockan 07:30 ska jag infinna mig i stan hos kära karin. sen blir det återbesök samma dag vid 14:15 för att hämta nattgrejen som dom ska laga åt mig. blir najs.


nej nu ska jag ta och åka till min kära emil och mysa sönder honom!

tror att han ska vara hemma vid det här laget.. hoppas, om inte annat får jag väl överraska honom! hih. busiigt.


pussochgodnatt mina bloggläsare.

/ m ikaelaaa.


Av mikaela - 18 februari 2008 16:16

min solstråle, mitt allt.

jag älskar dig såå!

Av mikaela - 18 februari 2008 13:50

jag är trött. och snart ska jag hämta emil för att sedan åka hem igen och sova.. det bestämde vi oss för redan imorse då vi steg upp. "i eftermiddag åker vi hem och sover!!", det var typ dom första orden som kom springades ut ur våra munnar.


hatar måndagar. trista och man går bara och tänker på hur långt det är kvar till helg igen. och nu känns det väääääääldigt lång. men bara att kämpa på. haha. låter som världens latmask. men så är det faktiskt ibland.

idag så har jag jobbat, och idag hade vi besök av plexus och co! hade någon slags föreläsning om förståndshandikappade barn. rätt skoj.

annars idag så blir det träning, först löpning, sen inne i ncc. längtar INTE tills löpningen. efter blir det väl hem och sova. försöka iaf, inatt så sov jag så oroligt. vet inte riktigt vad det är med mig, får kanske sova hos emil inatt ist så jag får lite sömn.. får se vad han säger för ngt.


idaaaaaaaaag blir det enchiladas till middag! MUMS, säger jag bara.


morsning korsning!

Ovido - Quiz & Flashcards