Alla inlägg den 22 februari 2008

Av mikaela - 22 februari 2008 12:55

äntligen helg, efterlängtad. träningen igår vart väl ingen höjdare vill jag lova. trött, hungrig, och ja.. den omtalade träningsvärken. det säger allt.

efter träningen blev det hem, sen en snabbdusch, och därefter till emil. somnade så gott som på en gång då jag la huvudet på kudden. skönt det.


och imorse kom ju fahlan. dom satte sig på sidan och väntade, och väntade. dom fick också tag på biljetter. men under tiden dom väntade hann jag ångra mig lite, jag ska sitta med christer & eva o dom ist för att stå. pallar inte det en gång till.. sova ute, nejtack! räckte med förra gången. såå, emil, fahlan och sofie ska stå medans vi andra sitter. så den 30 maj blir det KISS på stadion!! det är väl inte mina största idoler men va fan :P. är väl kanske lite coolt att ha varit där och sett dom iaf.  


idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. väntar iaf på att emil ska komma hem från niklas.. får se om man åker upp till kowland en sväng ikväll och kikar på lite hockey. annars vet jag icke vad som händer och sker.

imorgon är det hockey igen, därefter blir det nog mys med ännis! sen på söndag blir det ju konsert med bella och co ;). MARIE PICASSO ;D. som vi fick av patrik i julklapp.


nu ska jag ringa och se vad emil gör för ngt skojj!

hejhopp..

Ovido - Quiz & Flashcards