Alla inlägg den 27 februari 2008

Av mikaela - 27 februari 2008 18:57

onsdag idag. vilket innebär att det bara är två dagar kvar på mitt vikariejobb. hua. tiden går så fort. sen är man arbetslös igen. trååk. vill jobba, vill tjäna pengar så man kan flytta nån gång. längtar verkligen. imorgon ska jag börja 7 ist för 9, blir bra det, få två extra timmar. sen så imorgon är det hockey igen. lär väl bli lika mycket folk då som matchen innan. blev lite svettigt om pannan där ett tag, hah.


ingen träning för min del ikväll, har ont i halsen och känner mig mest hängig.. trött och ja vet inte vad.. skulle kunna lägga mig nu och sova till 11 imorgon. var iaf och hämtade mamma och sara på tågstationen för en stund sen, så nu är dom hemma igen. (slipper agera mamma nu). men en som inte är hemma är våran lilla tös torres. hon har tagit sig en rejäl promenad hon. hoppas hon kommer tillbaka snart.


annars ikväll blir det lungt, ska ta mig en dusch, måla naglarna osv. vänta på att emil ska komma från sin träning också. och undra ja om det går nå bra på tv ikväll? lär väl somna på en gång men ändå..


ska gå ut och kika efter torres nu iaf.

hejdå.  


messi saknar sin torres.

Ovido - Quiz & Flashcards