Alla inlägg under februari 2008

Av mikaela - 25 februari 2008 14:18

orkade inte skriva ngt efter konserten igår. var väl rätt okej, men kanske inte riktigt ens musiksmak. amanda tyckte iaf att det var superkul. efter vi varit där så åkte vi hem till emil en sväng, lämnade av amanda och hämtade upp emil. sen åkte vi hem till mig.. tiden bara rann iväg, även fast man va trött så somnade vi inte så väldans tidigt.


trött imorse iaf (vem är inte det på en måndag?), skjutsade mamma och sara till bussen vid sju eftersom dom skulle åka till stockholm och till bror. hoppas ni inte missade honom på tv igår nu, för det gjorde ju jag.. men ska se programmet på video ist.. åkte tillbaka hem igen och kröp ner hos hjärtat som fortfarande sov, och vid halv nio klev jag upp och for och jobbade.. och vid ett var jag hemma igen. emil hade legat kvar i sängen hela morgonen, och guuud så skönt. hade också velat gjort det.. menmen. jobba är bra det också. var och hämtade hampe på skolan också, får ju leka mamma nu när mamma är borta.. haha.


idag så blir det träning. löpning+boll.. sen så inte så mkt mer. emil har åkt hem en sväng för att fixa lite, men han kommer nog tillbaka snart =). mysisen min! ska titta en del på tv iaf.. bara det är ngt bra.


that's it!

Av mikaela - 24 februari 2008 17:20

har nästan nyss ätit middag, och bakat en paj. blev en jordgubbspaj denna gång. luktar så himla gott från ugnen. MUMS! ska börja göra mig klar för marie-konserten nu strax också. ska åka och hämta upp mandis om en timme ungefär så.. blir kanon det. bella lär väl dyka upp här också? :)


vill att min bejbi ska komma hem också.. hih. men snart så! förhoppningsvis är han väl hemma då konserten är slut.


jaja, berättar väl kankse sen hur hon va..

nu-fix!


Av mikaela - 24 februari 2008 12:22

redan söndag. veckorna går sakta medans helgerna går asfort. menmen.

igår efter hockeyn så åkte jag, anna och bella på ica, köpte mat osv. åkte hem till anna, gjorde iordning maten som bestod av pommes, kyckling och bea sås. mumsigt. och till efterätt så gjorde vi hallonpaj! den va smaskig.

såg melodifestivalen osv... efter ett tag så kom amanda y också på besök och därmed hade den lilla förfesten börjat. jag drack inget eftersom jag tänkte va duktig och köra bil ist. och så blev det.. vid tolv så skjutsade jag in dom dära till stan, sen hem till emil och myste med honom..


imorse klev vi väl upp vid sisodär 10.. för emil skulle till brunflo och spela sista matchen. så åkte upp till kovland och lämnade han och lars förut. sen hem och vända igen för att hämta anna i stan ;)...!! är hemma nu en sväng för att duscha osv.. och förhoppningsvis blir det en sväng på ikea senare, om anna orkar det vill säga, haha. och ikväll så blir det konsert. kan inte en enda låt som hon ska sjunga, men va fan.. haha. ska ta med emils lillasyster amanda dit också eftersom varken sara elr jennifer vill gå.. för bror är ju med på tv ikväll!!! hih.


jaja, nu måste jag göra mig klar!

hejdå...


lagfesten för ett tag sen..


och förlåt för att jag är ett riktigt klantarsle!

gaah, blir så tokig på mig själv..


Av mikaela - 23 februari 2008 15:56

igår så blev det en sväng upp till kovland. tyvärr så förlorade dom..! menmen. efter det så åkte vi hem till mig. gick bara dynga på tv också, astråkigt. haha, tur att vi va trötta så vi somnade fort.


just nu så jobbar jag på hockeyn. tror dom leder med 1-0.. mycket folk har det varit iaf.. PUST! men kuuuul. efter hockeyn ska jag hem till ännis och ha en myskväll! kanske utgång? göra god mat osv. sen efter kvällens slut ska jag hem till emil och krypa ner hos honom. min sötnos.


jaja, kanske skriver mer sen elr nått..

tjohejs!

Av mikaela - 22 februari 2008 12:55

äntligen helg, efterlängtad. träningen igår vart väl ingen höjdare vill jag lova. trött, hungrig, och ja.. den omtalade träningsvärken. det säger allt.

efter träningen blev det hem, sen en snabbdusch, och därefter till emil. somnade så gott som på en gång då jag la huvudet på kudden. skönt det.


och imorse kom ju fahlan. dom satte sig på sidan och väntade, och väntade. dom fick också tag på biljetter. men under tiden dom väntade hann jag ångra mig lite, jag ska sitta med christer & eva o dom ist för att stå. pallar inte det en gång till.. sova ute, nejtack! räckte med förra gången. såå, emil, fahlan och sofie ska stå medans vi andra sitter. så den 30 maj blir det KISS på stadion!! det är väl inte mina största idoler men va fan :P. är väl kanske lite coolt att ha varit där och sett dom iaf.  


idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. väntar iaf på att emil ska komma hem från niklas.. får se om man åker upp till kowland en sväng ikväll och kikar på lite hockey. annars vet jag icke vad som händer och sker.

imorgon är det hockey igen, därefter blir det nog mys med ännis! sen på söndag blir det ju konsert med bella och co ;). MARIE PICASSO ;D. som vi fick av patrik i julklapp.


nu ska jag ringa och se vad emil gör för ngt skojj!

hejhopp..

Av mikaela - 21 februari 2008 18:50

sitter här och väntar på att träningen ska ta fart. är hur trött som helst och skulle bara vilja lägga mig ner i sängen med emil och mysa. det får vänta tills efter träningen. känner mig inte så superpeppad till att träna i två timmar. det är bara att bita i det sura äpplet och köra!


har iaf plockat ihop lite på rummet, tagit bort den trasiga tv:n som stått där i 100år. drog med pappa på skroten med den så nu är det ur världen. känns bra. mindre bra är att när jag väl ska ta tag i saken och dammsuga rummet så ser sängen mer lockande ut och jag lägger mig där ist och kollar på tv.. och nu är jag för trött för att städa. haha! menmen, tar det en annan dag.


imorgon bitti så ska emil och fahlan sätta sig och försöka få tag på biljetter till kiss, så fahlan kommer hem till emil vid 7 imorgonbitti, så det blir väl inte så mycket till sovmorgon då.. hoppas bara att dom får tag på det.. annars blir jag lite tokig. hörde att sofie ska med ;). blir najs det.


blev torsk till middag idag.. inte så supergott enligt mig men jag tänkte försöka hålla masken och äta så gott jag kunde. och efter ett tag så tittar pappa på mig och frågar;

P; är det gott mikaela?

JAG; ja det är det.

P; jo jag märker det, maten sväller i munnen på dig.. måste va supergott.


kanske inte är så duktig på att hålla sånt inom mig..


nu ska jag leta fram kläder och fläta håret innan jag ska hämta upp ännis!

hejhopp!

Av mikaela - 21 februari 2008 14:14

ännu en arbetsdag avklarad. kom lite sent idag, vi kom aldrig upp ur sängen imorse. som tur va kom jag kankse bara fem-tio minuter sent, så det var väl inte en JÄTTE-försovning. ingela hade bakat en morotskaka innan jag kom, och mumsig va den. men åt bara en halv bit, inte direkt en superfrukost det där.. hah.


efter att jag slutat så åkte jag med mammi till tandis.. och nu är jag hemma. är trött som en jag vet inte vad. tror jag ska gå och lägga mig och se tv en stund. och har jag tur så kommer john blund på besök ett tag.


emil ska stänga på dagis idag så jag ska väl hämta upp han vid halv 6 nån gång. tänkte försöka hinna städa upp på rummet innan också. har träning sen med, mellan 20-22.. och jag har VÄRLDENS TRÄNINGSVÄRK i rumpan och låren, ser ut som jag skitit på mig elr ngt.. så jag får hoppas på att den går bort ikväll när man springer lite. annars döööör jag. kan inte gå ner i en trapp utan att skrika.. hah nästan så är det iaf.


och tacka gudarna för att det är helg imorgon! ska sova sööönder.

har skrivit lite väl långt, så jag ska avsluta det här inlägget nu.

hörs väl kankse senare! tjohejs..

Av mikaela - 20 februari 2008 21:47

tror nästan att jag börjar bli lite väl överseriös med det här att blogga. haha. uppdaterar ju hela tiden tycker jag. men ändå känns det inte som om jag skriver så väldans mycket. vet inte riktigt ja..


träningen idag gick fort som attsingen, men ack så jobbigt det blev. i måndags så klagade jag över löpningen, men idag var det värre. kramp i lår och rumpa.. hua.. imorgon blir ingen rolig dag. kommer verkligen inte att kunna gå. träning imorgon också, löpning troligtvis om vi inte hade planen i två timmar. så vi får väl se vad det blir. hoppas att det går bra iaf.


nu ska jag åka till min söta älskling och sova!

pussochgodnatt.


min bästa!

Ovido - Quiz & Flashcards