Alla inlägg under oktober 2007

Av mikaela - 5 oktober 2007 16:46

först måste jag grattulera min mamma som fyller år idag.

sen så får jag grattulera mig själv, bestämmde mig för typ en vecka sen att jag verkligen skulle ta tag i mitt körkort. jag gjorde teorin idag. och tro på tusan att jag klarade den! 56 poäng och därmed godkänd! känns riktigt bra.

tror nästan jag ska slita sönder boken, haha.


i helgen blir det jobb på hockeyn, sen sista fotbollsmatchen för säsongen.

avslutar på hemmaplan mot ope. får väl se hur det går. spelar faktist ingen roll hur det går. sen får man se vad som hittas på, ngt förslag?!


fick ett roligt samtal förut btw;


p; vart är du mikaela?!

jag; på bussen på väg hem, vadårå?

p; men du kan ju inte komma sent heller, jag är i kyrkan och väntar på dig!

jag; men jag åker snart förbi, jag hoppar av!


kanske inte lika roligt som det var enligt mig, hah. humor-noll!



Av mikaela - 4 oktober 2007 16:33

mumsigt värre med spaghetti!

nu blir det träning, sen mys med darl skulle jag tro :).

love you.


hejdå..!


Av mikaela - 4 oktober 2007 13:57

gud vad rädd jag blev alledels nyss, min katt kom inspringandes med en fågel. jag tycker ju att han va jätteduktig som kunde fånga den, men han behöver ju inte skrämma skiten ur mig för det!! han vann fajten iaf. men jag fick panik. tycker synd om fågeln samtidigt också, haha. stackarn fick dö.. menmen. inget jag kan göra ngt åt nu..


senare idag blir det träning, hoppas på att det blir ngt roligt :). sara måste klippa fram min slinga också, för nu syns den inte, bara om man har en toffs, och då är det bara i själva toffsen man ser det.. haha. aja.



min alldeles egna fighter!



Av mikaela - 3 oktober 2007 18:21

den här gången ska jag klara det, jag ska lyckas.

jag har bestämmt mig för det. ni lär nog märka om jag gjort det.

så glad, så lycklig jag skulle bli. åh, jag längtar.


sitter iaf här och väntar på att emil ska sluta jobba. det är nån timme kvar så.. tror jag ska gå och glo lite tv innan jag beger mig. har inte så mkt roligt att berätta som vanligt men, ser ju ändå att ni läser.. hm. haha.


tjooh..

Av mikaela - 3 oktober 2007 13:43

nyss hemkommen från stan, har varit saras hårmodell. blev bra tycker jag, skitnöjd! än så länge iaf. gjorde en helfärg sen så ett parti i håret. är ljust med en lila slinga :). sen imorgon så ska hon få klippa till det lite så slingan syns lite mer. blir säkert bra det med.. heh. ett plus till att jag absolut inte har ngn utväxt längre!!


igår tränade jag ju som jag kankse sa igår. blev allsvenskan denna träning med, roligtroligt. sen efter den var jag med anna ett tag och efter det kom emil hit och sov med mig. slapp sova själv inatt, lättnad för mig! höh. men imorse var jag tvungen att lämna emil själv. enda gången jag ska kliva upp har han sovmorgon. brukar vara så.. haha. han är ju så sööt när han sover.


annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. får se vad man hittar på..

emil jobbar ikväll med så.. åker nog dit efter att han slutat.


nu är det slutsurrat för en stund, hejdå!

Av mikaela - 2 oktober 2007 14:38

nu har jag städat klart. så nu känns det nästan bra och gå in i rummet, hah.

saras katt torres gjorde sönder en ljuslykta för mig inatt också så det blev att ta upp lite glas osv.. jobbigt. älskar ju att tända ljus, blir så mysigt. tur bara att det inte var ngn stor han gjorde sönder.

 jag är så snäll idag också så jag tvättar!! det tycker jag är snällt gjort.. haha.


nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

kan ju alltid kolla vad sara gör, hejs.

Av mikaela - 2 oktober 2007 11:32

blev en ensam natt inatt. fick sova utan min älskling. första gången på väldigt länge. kunde verkligen inte sova. det är ju så tryggt att sova med han. menmen, efter mycker om och men så somnade jag. vaknade flera gånger och nästan letade han i sängen, heh. men ingen emil hittade jag.

min dubbelsäng kändes så mkt större än den brukar kännas. kankse är lite fjantig jag. men jag är ju så van att ha han där brevid mig varje natt så..


jaja, idag så är det träning. vi har ju börjat planera lite inför våran lagfest nästa helg också. kommer förhoppningsvis bli kanon!  

annars idag så blir det städning för hela slanten. otroligt roligt (observera ironin!!). efter träningen så ska jag vara med min älskling anna! och jag hoppas att emil också kommer så han sover med mig inatt. annars dör jag. hehe näerå men nästan iaf.


ska väl ta och börja städa nu så jag blir klar nån gång!

hejdååå.

Av mikaela - 1 oktober 2007 20:20

5-5 står det nu, halva matchen har gått. mkt måål. tråkigt att stå här iaf, säljer inte så väldans mkt idag.. menmen.


längtar tills sedaaaaan. emil är oslagbar, bästastesomfinns


jaja hejdååå!


Ovido - Quiz & Flashcards