Alla inlägg under januari 2008

Av mikaela - 18 januari 2008 18:15

ja du, jag vet inte vad jag ska tro längre..

STOR SUCK!.

Av mikaela - 18 januari 2008 17:25

jahapp, fredag igen. innebär helg, skönt det. idag så har jag varit tröööött.. åkte till jobbet vid halv 7, sen så slutade vi rätt tidigt, åkte och handlade lite med mammsi.. och efter det blev det en snabbdusch innan det blev stan och träffa victor! aslängesen nu så, riktigt roligt att träffas igen.


nu så sitter jag här, ska snart iväg och kolla lite på sundsvall hockey. niklas på skolan spela där också. efter det vet jag inte riktigt vad det blir.. lungt ikväll iaf, träning imorgon, sen innebandy med bella? det visar sig vad som händer och sker i helgen.


ska jobba nästa vecka också, bli bra det. ger ju lite pengar iaf så..


nu ska jag nog ta och knäppa ett kort elr två på trattkattera, delar kanske med mig av dom lite senare. hih.


over and out.

Av mikaela - 17 januari 2008 20:22

hej hej min kära blogg.


nu står jag här med min kära bella och äter bullar och jobbar samtidigt. hih. har inte allt för mycket att göra så..


idag så har jag jobbat lite, först på skolan och sedan på hockeyn.  varit med katterna till doktorn också så nu är dom hemma och är alldeles groggy, stackarna.. men nu är det ju gjort så. bra det iaf.


ojj, nu är det paus igen!

TJOHEJS.

Av mikaela - 15 januari 2008 15:32

när? när ska nånting gå min väg?

jag blir tokig :'(..

Av mikaela - 15 januari 2008 14:11

nu, precis nu behöver jag dig.

och precis nu, vänder du din rygg mot mig.

bara vänder dig bort och struntar helt i det som händer.

men, det är ditt liv, dina beslut.


match igår, vann med 3-1.. gick ju inte allt för bra men vi vann, det är väl huvudsaken. nästa måndag ska vi möta söråker, hoppas att det går bättre då.


idag har det varit jobb, lite trött men det gick väl. tre dagar kvar. träning ikväll också, löpning, sen inne och lira lite boll.


nu tror jag att jag ska gå och vila en stund.


Av mikaela - 14 januari 2008 12:25

mammi ringde nyss, ska få jobba resten av veckan! WIHO! känns skönt. men tidiga mornar som man inte är riktigt van, men det ska väl gå..


idag så är det måndag, och det innebär att inomhusligan börjar. vi ska möta alnö (som jag berättade i förra inlägget). blir nice. innan det är match så ska jag inte göra allt för mycket. ska upp och hämta darling på skolan bara :). fixa och trixa lite hemma bara. som vanligt, haha.


nu har jag inte riktigt tid att sitta här, skriver kanske en rad lite senare!

tjohejs.

Av mikaela - 13 januari 2008 11:12

jaha, då sitter man här igen då, vid den "kära bloggen".

skrev ingenting igår men kan ju ta och berätta lite om gårdagen. började med att vakna, precis som alla andra dagar. klev upp och duschade.. efter det försökte jag SLITA upp emil ur sängen men han vägrade, typ som vanligt. efter ett tags tjatande så klev han äntligen upp, vi åt frukost, sen så bar det iväg till härnösand och det väntades jobb för emil och lars. jag åkte därifrån till ishallen, kännde inte att det var nån mening att åka hem igen när det bara va en timme kvar innan jag skulle börja jobba, så jag hann färdigt med mina grejer rätt tidigt igår. jobbade ju med henke igår eftersom varken sara elr bella kunde. men det gick ju bra ändå.


efter hockeyn så åkte jag upp till härnösand igen, för att hämta emil och lars. plockade också upp amanda på vägen hem. därefter blev det en kycklingrulle på pizzan :), mumsigt. sen hem till lasse för att se film :). trevligt. ja, och efter det så åkte vi hem till emil och sooov.


och imorse blev det ännu en sväng till härnösand. och jag har nästan nyss kommit hem. tänkte att jag skulle upp på sporthallen idag och kolla på lillebror när han spelar innebandy :). sen får jag se.

imorgon börjar inomhusligan! wiho, alnö står för motståndet denna gång. PEPP.


national treasure - hemligheternas bok, vill se vill se..


nu-fix, sen sporthallen.



Av mikaela - 11 januari 2008 17:19

ikväll blir det en kall kväll uppe i kovland, brr..


17månader igen också.



Ovido - Quiz & Flashcards