Alla inlägg under november 2007

Av mikaela - 13 november 2007 15:12

idag är jag en trött människa. orkar inte göra ngt.

men hur som helst har jag varit inne i stan med anna, köpte presenter till roger&fredrik. har ju avslutning ikväll. hoppas dom blir glada över det dom får :). gick och åt en supergod sallad på charm också, mummsigt värre.


nu är jag hemma, ska väl invänta middagen, sen upp till korpstugan för avslutning. avslutning så här precis en vecka efter att vi börjat träna igen. hade träning igår, löpning innan osv. känns som om att man förhoppningsvis kommer kunna springa sverige runt utan att stanna efter det här är färdigt. inte för att det kanske va speciellt jobbigt igår, men jag väntar mig värre löpningar.

får se om jag hinner åka och kolla på emils match efter avslutningen också.


sorry, is all that you can't say

Av mikaela - 12 november 2007 08:30

klockan är 08:30, och jag är uppe. det har jag varit ett tag för jag har redan hunnit med en sväng till h-sand och en bit på väg till haparanda, haha.

skulle skjutsa emil och jesper till halkbanan, väl där så skulle jag ju åka hem själv, såg skylten med SUNDSVALL, jag åker ju självklart dit eftersom jag ska hem, när jag kör på den vägen är jag helt plötsligt på väg till haparanda! fick lite halvpanik, men lyckades ta mig ur den situationen smärtfritt.


det var ju tänkt att jag skulle på intervju idag, men fick ett samtal på vägen hem att det blev inställt. hmp, kul liv. får väl se när jag skulle tillbaka.

men det verkar ändå inte som nå toppenjobb.

idag så blir det träning, vi ska köra löpning innan vi går in och lirar lite boll.

blir nog en sväng in till birsta också, emil måste köpa ett nytt tandskydd eftersom första matchen utan galler slutade med en tand som blev lite lös, och en spräckt läpp. inte för att tandskyddet ska hjälpa om man spräcker läppen elr inte, men för tändernas skull. aja.. strunt samma.


nu blir det frukost och lite tv!

hejsi

Av mikaela - 11 november 2007 15:42

igår så läste jag färdigt boken, den nakna sanningen med linda rosing. tyckte den va bra.. nu så ska jag börja läsa magdalena graafs bok. hoppas att den är bra med..


lillebror fyllde ju år igår också, han har gått och tjatat och gnatat om att han fyller år snart och nu är den dagen över, skönt och slippa tjatet :P hah. nejdå, han är söt.


och snön är nog här för att stanna denna gång. skönt att slasket är borta. hellre mycket snö än bara en massa slask.. riktigt mysigt även fast det blir så jädrans kallt.


jag ska ta tag i det nu. ska verkligen göra det. så gott jag kan.

Av mikaela - 11 november 2007 11:15

jag tror vi pausar nu..

Av mikaela - 9 november 2007 18:31

nu är det helg igen, sköönt. imorgon blir det firande av lillebror, träna, utgång?, mys med älsklingen. hoppas på en bra helg. tror faktiskt att det kan bli rätt bra.



 Baby, you're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me say it
No one needs you more than I need you






ska snart åka och hämta upp lars, sen emil i h-sand.

får väl se vad som hittas på ikväll.


hejdå.

Av mikaela - 8 november 2007 18:27

ååh, jag är så svag för hennes låtar..

vet inte riktigt varför.

egentligen är det inte världens bästa musik men ändå.

väcks minnen osv när man sitter och lyssnar..



ooooooooh =)


Av mikaela - 8 november 2007 18:01

ännu en dag som snart går till historien. låter kanske lite tragiskt haha, men så är det. har jobbat idag med, fick vara ensam med ettorna en stund idag :). superroligt. söta små liv.


efter jobbet så skjutsade jag bigsis till sjukhuset. hon ska opereras imorgon så hon lades in idag. efter det hem, och sen upp på hallen en sväng. hämtade lite papper osv. ikväll blir det träning, senträningendå. 21-22.. sen så blir det gasen i botten upp till kovland för att hämta emil. sen gasen i botten hem, för klockan står på väckning 05.45 imorgon med tyvärr. men det är helg imorgon, skööönt det.


det pirrar.


Av mikaela - 7 november 2007 16:22

jag tycker att det är omänskligt att ställa klockan på 05.45 det är en tid man ska sova. jämt när jag ska kliva upp tidigt så ligger jag alltid på helspän för att jag inte vill sova över. som tur var gjorde jag inte det idag. vaknade vid tre inatt av tv:n som emil glömt att stänga av.. blir så stressad över att veta att det inte är så lång tid kvar innan klockan ringer, får därför panik och vill somna FORT, men bara för att man vill somna FORT, går det inte. annars så somnar jag hur lätt som helst. men inte inatt. typiskt.


hur som helst, efter jobbet idag så åkte jag och mammsi en sväng på sjukan, därefter ikea för att köpa en present till lillebror som fyller år på lördag, och en present till pappa för det är farsdag på söndag. väl efter det skjutsade jag hem emil från skolan, åkte hem, duschade och nu är jag tillbaka hos emil. men han är och jobbar, så här sitter jag.. näerå men jag väntar på att vi ska åka iväg och balansera hjulen på bilen.


sen ska jag bara heeeem, är trött som en gris. ska läsa lite i boken som jag påbörjat.


tjohej

Ovido - Quiz & Flashcards