Alla inlägg under december 2007

Av mikaela - 12 december 2007 19:48

precis hemkommen från jobbet nu, sitter här med en supergod kissemisse i mitt knä. får hoppas att han inte börjar jaga pilen på skärmen igen bara, haha.

dagen idag har gått bra, snabbt om inte annat. både kusin sandra och patrik har gjort mig sällskap idag, snäääälllt. går ju så mycket fortare om man har någon att prata med, annars går man bara och räknar ner tills man få gå hem. har därmed inte sett allt för många avsnitt av prison break idag :/. håller ju på att se om hela serien eftersom jag inte har så mycket annat för mig på dagarna, haha.

imorgon jobbar jag inte hela dagen, bella kommer in efter att hon slutat skolan. ska nog hem och sova efter det om jag inte ska försöka ta mig i kragen och handla julklappar.. hm, får se vad det blir för ngt. tror mest på det förstnämnda. haha.


ikväll blir det inte mycket gjort, blir säääääängen för hela slanten, ska försöka vara social med emil med, lär väl somna som vanligt, höh. han är van.. tyvärr. haha.. sötnöten min.


jaja, slutpratat för idag tror jag nästan!

nu ska jag ringa emil och kolla om han är på väg nån gång :).

tjohejs.


Av mikaela - 11 december 2007 18:41

idag har det varit en trött dag, precis som alla andra känns det som.

jobbat, dvs, suttit och glott på prison break halva dagen. bella kom och tog över på eftermiddagen. åkte då till birsta city med mina två kusiner i hopp om att hitta en present till min lilla älskling som fyller år på söndag. men icke, vet inte vaaaaad jag ska köpa, men det lär nog ordna sig och bli något bra. köpte mig en tröja iaf, som vanligt, när man ska handla åt andra slutar det med att man handlar till sig själv, haha. hur som helst efter det åkte jag hem till emil, åt middag/tårta, amanda fyller 8år idag så grattis till henne :). och nu sitter jag här, lyssnar på emil&lars när dom spelar guitar hero, elr hur det stavas, tror ni fattar vad jag menar ändå. superroligt, ska väl bege mig hemmöver när dessa pöjks ska åka och träna. blir till att glo tv tills emil kommer :). john blund kommer nog på besök också.. treeevligt.


i helgen är det cup! en endagars cup, söndag, nordic. naajs. förutom att det blir tidig morgon, det är en sak jag inte tycker om. hua. men det lär nog ordna sig, får väl se om man kommer med överhuvudtaget. hoppas.


over and out!


Av mikaela - 10 december 2007 23:00

gos med emil nu!

love him! 

Av mikaela - 8 december 2007 15:33

ibland så hamnar man i en svacka, en svacka när allt bara går nedåt.

det känns som om att det aldrig tar slut. precis där är jag nu, försöker klättra upp, och när man nästan är tillbaka till den rätta balansen i livet, ja då kommer det såklart någonting som gör så att man faller tillbaka, och man måste börja om och klättra.


klättra,klättra, klättra.. men det tar aldrig riktigt slut..

Av mikaela - 7 december 2007 15:23

glömde även att berätta att jag höll på köra över en stackars ekorre imorse, när vi var på väg hem till mig satt jag och sa till emil:

men gud tänk om han blir överkörd när han inte vet vart han ska nånstanns, (den sprang alltså runt runt och visste inte vart den skulle ta vägen) och helt plötsligt så när vi åker förbi han så är han under bilen. och tacka gudarna för att han överlevde. skulle inte kunna leva med en ekorres liv på mitt samvete, haha!


nu blir det jobb i birsta dom sista timmarna!

tjohejs ´

Av mikaela - 7 december 2007 12:25

är nu på jobbet. är rätt så hungrig så jag längtar tills maten kommer.

missade träningen igår också. känner mig så stressad hela tiden. skulle nätt och jämt hunnit hem igår så skulle jag iväg. ingen mat i magen och träna på det, blir inge bra det. får bara ont i magen på sånt. hua. men det är ju bara nu fram till jul som det kommer bli lite stressigt osv. det ska nog gå bra. vill inte komma så lång efter med bollen bara.


hur som helst, fredag idag. skönt skulle jag egentligen tycka, men nu är klockan halv 1 och jag har 7och en halv timme kvar av min arbetsdag. ska inte klaga, jobba är bra! hah.


i helgen blir det jobb,jobb och få se nu, jo jobb. ska försöka klämma in lite annat också. men lär nog vara för trött för det. men vi får se.


nu ska jag fortsätta jobba!

hejsi..

Av mikaela - 7 december 2007 11:19

ååh, blir så tokig.

orkar snart inge mer.

Av mikaela - 4 december 2007 11:47

man ska iaf aldrig sluta förvånas.


idag är det en trött dag, är ledig men har ändå inte sovit ut. puuh. aja, ska inte klaga för det. efter hockeyn igår åkte jag hem en sväng, bytte kläder och åkte därefter till emil. väntade på han eftersom han inte kommit hem från träningen än.. när han väl hade kommit hem så åkte vi till hans mammi och hämtade en film. harry potter! jag bara älskar dom filmerna. (nog den enda som gör det också). men efter en lång arbetsdag somnade jag innan reklamen ens var färdig. nästan iaf. så det blev inte mycket till filmtittande för mig.


imorse klev vi upp 8:10, och det är när emil börjar, så det blev lite stress där. elr jag behövde egentligen inte stressa, men jag blev stressad för att han var stressad, hah. hur som helst, 8:20 var han på skolan, och jag var på väg hem, trött som jag är. men ändå går jag inte och lägger mig när jag väl är hemma, utan jag börjar städar. vet inte riktigt vad som är fel med mig, men så blev det iaf.

och nu sitter jag här, i väntan på att åka och hämta min matlåda som jag glömde på ishallen igår, efter det ska jag vara med emil en stund innan det blir stan och träning med anna :).  


ska ju hitta en present till min älskling som fyller år snart, och sen en massa julklappar. blir tokig att handla julklappar, för jag vet ju inte vad jag ska köpa för ngt.. hua.. jobbigt det där, men samtidigt väldigt kuuuuuuuuuuul.


min katt jagar pilen på skärmen nu, han tror verkligen att han kan få tag på den, haha, så söt så söt.


nu blir det fix, hejsi

Ovido - Quiz & Flashcards